Végleg bezártuk az Internet klubot 2008-10-06

   Néhány éve, amikor megnyitottuk az Internet klubunkat, azzal a céllal tettük, hogy a kincsesi fiataloknak legyen legalább egy olyan helye, ahol normális körülmények között összejöhetnek, szabadidejüket eltölthetik.

   Mivel az egyesületünk teljesen a nulláról indult, nehezen küzdöttük fel magunkat odáig, hogy elmondhassuk, rendelkezünk azokkal a tárgyi feltételekkel, amelyek egy ilyen klub működéséhez szükségesek. A több százezres értékű eszközök tehát a rendelkezésünkre állnak, mégsem tudjuk működtetni a klubot, a nagy kérdés az, miért?

   Amikor a klub elindult sokáig problémamentesnek mondhatóan üzemelt. Ez elsősorban a klubot napi szinten vezető személy érdeme volt.

   Aztán amikor személycserék történtek, - mindenféle ígéretek ellenére - a klub működése megbízhatatlanná vált, előbb leapadtak a bevételek, majd teljesen megszűntek, eltűnt az iskolás korosztály, ráadásul a nyugodt klub hangulatot bulizós időszak váltotta fel, ami céljainknak teljesen ellentmondott.

    A klubbot nem tudtuk és nem is akartuk napi szinten ellenőrizni. Sajnos visszaéltek a bizalmunkkal, ezért bár most sokan csodálkoznak, elérkeztünk ahhoz a ponthoz ahonnan nincs tovább.

Ha fájdalmas is ki kell mondanunk, a klubot a Kincs Kultúra Sport Egyesület nem tudja céljainak megfelelően működtetni, ezért a még nagyobb problémák megelőzése érdekében jobbnak láttuk, ha azt bezárjuk.

 (Az épületrész, amennyiben sikeresen szerepel egy most futó pályázaton, át lesz építve és a település közösségi céljait szolgálná, az önkormányzat üzemeltetésében).

szerző: Sz.Csaba

Impresszum
Te vagy a(z) 3073953 látogató
A weblapot készitette
Elérhetőségünk: | 8044 Kincsesbánya Kincsesi út 39. | e-mail:

Betöltési idő: 0.06 másodperc