2011-2012 túra fotókiállítás 2011-08-22

Pályázati kiírás


A Kazinczy Ferenc Tagiskola és a Kincs Kultúra Egyesület természetfotó köre fotókiállítást rendez Kincsesbányán, az iskola aulájában a beküldött és a zsűri által kiválasztott képek felhasználásával.

A képek beérkezésének határideje: 2012. június 01. 24:00 óra
A kiállítás ünnepélyes megnyitója: 2012. június 15. 12:00 óra

Nyilvános képbírálat az iskolában: 2012. június 23. 10:30 óra
A díjak kiosztása: 2012. június 30. 14:00 óra
A kiállítás 2012. június 22-ig tart nyitva minden hétköznap 8 és 16 óra között. Helye: Kazinczy Ferenc Tagiskola Kincsesbánya, Iskola utca

Részvételi feltételek:


A pályázaton részt vehet minden rendszeres alapfokú oktatásban részesülő tanuló, személyenként legfeljebb öt darab - fekete-fehér, színes, vagy monokróm- egyedi, vagy sorozatnak tekintett - digitális képpel. A sorozat minden tagja külön képnek számít. A képek a 2011-2012 évre meghirdetett túrák alatt, a túraútvonalakon készülhetnek.

A képeket számítógéppel, elektronikus úton, regisztráció után nyers változatban kell feltölteni a fotópályázat weblapjára, mely a világhálón a http://www.kincseslap.hu/turafoto/ begépelésével nyílik meg. A képek hosszabbik oldala legalább 2835 pixel legyen. A képek JPEG kiterjesztésűek legyenek, digitális méretük egyenként ne legyen 5Mbyte-nál nagyobb.


A kiállításra kerülő képek elkészítéséről a digitális képek zsűrizése után a rendezők gondoskodnak, így a pályázót semmilyen költség, nyersanyag-költség és kidolgozási költség nem terheli. A regisztráció helyettesíti a nevezési lapot, melynek minden rovatát figyelmesen kell kitölteni. A regisztráció után a kívánt darabszámú képet (maximálisan öt darabot!) egyenként kell feltölteni. A beküldési határidőig az adatok cserélhetők, javíthatók, törölhetők. A kiállításon szereplő képek a rendező tulajdonában maradnak.

A nevezési határidő lejárta után, illetve a zsűrizést követően a http://www.kincseslap.hu webhelyen és a http://www.iskola.kincsesbánya.hu alatt a szükséges információk megtalálhatók.   

A díjazott és kiállított képekről a megnyitóra katalógus készül, melyet díjtalanul tudunk biztosítani az érintetteknek. A pályázatra beküldött képek sajtóközlés és a kiállítás propagandája céljából szabadon és szerzői jogdíj nélkül felhasználhatók.

A beküldött képeket helyileg elismert fotósokból és pedagógusokból álló zsűri értékeli és meghatározza a díjakat. A díjak a szponzorok által felajánlott támogatásokból és a szervezők által összeállított tárgyjutalmakból állnak össze. A zsűrizés során külön kategóriában történik az egyéb, a természeti jellegű és a vadvirágfotót beküldő tanulók képeinek elbírálása. Az összesítésben legjobb eredményt elért túrázó külön jutalomban részesül. A legjobb vadvirág fotót beküldő birtokba veheti a „Kincsesbánya vadvirágai legjobb fotósa” serleget.

További információ kérhető a 06 (30) 247 22 17 (Illés József) telefonszámon, illetve a turafoto@kincseslap.hu e-mail címen. Minden egyéb felmerülő kérdésben a bíráló bizottság határoz, melynek döntése végleges, ellene fellebbezésnek helye nincs. A résztvevők a képek elektronikus úton történő beküldésével alávetik magukat a kiállítás feltételeinek.


szerző: Illés József

Impresszum
Te vagy a(z) 3073993 látogató
A weblapot készitette
Elérhetőségünk: | 8044 Kincsesbánya Kincsesi út 39. | e-mail:

Betöltési idő: 0.302 másodperc