Képviselői javaslatok.... 2016-04-08

Tisztelt Polgármester Úr!


Az alábbi napirendi pontok megtárgyalását javasoljuk a kincsesbányai képviselő-testület soros, következő ülésén.

1. Az önkormányzat tulajdonába a közelmúltban visszakerült, somosmáli lakótelkek (további az összes önkormányzati tulajdonban lévő lakótelek) hasznosításáról, értékesítéséről dolgozzon ki koncepciót, különös tekintettel az idén életbe lépett állami támogatások, lehetőségek miatt.

2. A DRV 2015 december 31-re ígérte a József utcai szennyvízhálózat felújítási terveinek elkészítését, a tervek átadását a képviselő-testület számára. Amennyiben ez még mindig nem történt meg, a képviselő-testület szólítsa fel a DRV-t, haladéktalanul pótolja mulasztását.

3. Javasoljuk, a képviselő-testület anyagi lehetőségeinek függvényében hozzon határozatot a Rákóczi utca közvilágításának bővítéséről, az érintett útszakaszra 5 db lámpatest kihelyezését javasoljuk. Továbbá határozatban mondjon köszönetet azon rákhegyi kiskert tulajdonosoknak, akik jelentős anyagi áldozatot vállalva kiépítették területükön a villamos hálózatot, lehetővé téve ezzel az önkormányzatnak a rákhegyi közvilágítás bővítését.Kincsesbánya 2016 április 5.
Kiss Péter      Szatzker Csaba   képviselők


szerző: Sz.Csaba

Impresszum
Te vagy a(z) 3073946 látogató
A weblapot készitette
Elérhetőségünk: | 8044 Kincsesbánya Kincsesi út 39. | e-mail:

Betöltési idő: 0.056 másodperc