Koncert a Károlyi Kastélyban 2017-11-10

 

A fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban november 17-én, 19 órakor kerül megrendezésre a hagyományos Szent Erzsébet napi gyertyafényes hangverseny a Károlyi József Alapítvány szervezésében. A koncertet ebben az évben a „Friss Termés”  szalonbemutató és vásár megnyitója gazdagítja. A tárlaton a kortárs magyar iparművészet legjavát képviselő 32 művész alkotásai tekinthetők meg. E különleges, ugyanakkor rövid kiállítás vasárnap estig várja az érdeklődőket. A Király Fanni által szervezett bemutatón a látogató úgy érezheti majd magát, mintha egy műterembe vagy divatszalonba érkezett volna, ahol három napon át ismerkedhet testközelben a friss alkotásokkal és az alkotókkal. Szépen terített asztalokat, összehangolt tereket talál majd,  ráérősen beszélgethet és válogathat, miközben élvezi a gyönyörű park hangulatát, az elegáns  kastély kényelmét és vendégszeretetét. Felkészülhet a jövendő ünnepre  csendesen és nagy örömmel találva meg azt a kincset, amelyre már régen vágyott.

A tárlat megnyitóját követő koncerten fellép Szabó Dániel cimbalomvirtuóz, a programban komolyzenei művek népzenei forrásai csendülnek fel, köztük aMarosszéki szvit - Hommage á Kodály Zoltán, Régi magyar melódiák a 18. századtól, Johannes Brahms nótái, valamint román népi táncok és magyar népzene Szatmárból és Felvidékről.

 

A koncertre a korlátozott létszámlehetőség miatt helyfoglalás szükséges.

Koncertbelépők : 3 000 Ft (felnőtt) ; 2 500 Ft (diák, nyugdíjas)

Információ, jegyfoglalás : Károlyi Kastély, 8052 Fehérvárcsurgó, Petőfi u. 2. Tel. 06 21 311 04 26, e-mail : info@karolyikastely.hu


szerző: Illés József

Impresszum
Te vagy a(z) 4010210 látogató
A weblapot készitette
Elérhetőségünk: | 8044 Kincsesbánya Kincsesi út 39. | e-mail:

Betöltési idő: 0.097 másodperc