A Károlyi Kastély eseményeiből 2017-11-10

FRISS TERMES

MAGYAR IPARMŰVÉSZEK SZALONBEMUTATÓJA ÉS VÁSÁRA

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

A fehérvárcsúrgói Károlyi Kastély első alkalommal ad otthont a 2017 november 17.-19. között megrendezésére kerülő „FRISS TERMÉS" szalonbemutatónak és vásárnak. A kortárs magyar iparművészet legjavát képviselő meghívott művészeket a Károlyi József Alapítvány látja vendégül. A péntek délutáni megnyitót követően Szabó Dániel cimbalomművész Szent Erzsébet napi gyertyafényes koncertjében gyönyörködhetünk.

A kastély termei rendhagyó módon alkalmi enteriőrökké alakulva fogadják be a tervezőművészet különböző ágaiból érkezett alkotókat, akik hasonló ízlésű, szemléletű néhány fős csoportokat alkotva rendezik be a teret. A látogató úgy érezheti majd magát, mintha egy műterembe, vagy divatszalonba érkezett volna, ahol három napon át ismerkedhet testközelben a friss alkotásokkal, és az alkotókkal. Szépen terített asztalokat, összehangolt tereket talál majd, ráérősen beszélgethet, és válogathat miközben élvezi a gyönyörű park hangulatát, az elegáns kastély kényelmét és vendégszeretetét. Felkészülhet a jövendő ünnepre csendesen és és nagy örömmel találva meg azt a kincset amelyre már régen vágyott.

A 32 résztvevő művész saját területe kiemelkedő alkotója, a fotó, grafika, textil és ruhatervezés, bőrtervezés, ékszertervezés, üveg és kerámiaművészet képviselője: Adorján Éva,Abaffy Klára, Bartha Ágnes, Bein Klára, Bráda Judit, Edőcs Márta, Fehér Beatrix/Camou, Jutka Fischer, Flanek Péter, Gaál Gyöngyvér, Gera Noémi, Göbölyös Márta, Gyulai Natália, Harmati Hedvig, Jermakov Katalin, Juhász Dóra, Karsai Zsófia, Kecskés Orsolya, Király Fanni, Majoros Kata, Milica Mrvic, Nyíri Kati, Pataki Mátyás, Szűcs Eszter/Pataki Tiles, Rófusz Kinga, Stomfai Krisztina, Szentgyörgyi Tünde; Szerencsés Gabó, Szűcs Blanka, Tóth Zoltán, Tóth-Vásárhelyi Réka, Vereczkey Szilvia.

Megtekinthető:

péntek:    17.00-22.00 közben:19.00 órától koncert

szombat: 10.00-18.00 vasárnap: 10.00-17.00

Kontakt: Károlyi József Alapítvány +36 21 3110426

info(5)karolvikastelv.hu; www.karolvikastely.hu § Károlyi József Alapítvány

Kurátor: Király Fanni : További információk, nyomdai minőségű fotók,: kiralyfanni(Sfreemail.hu;

www.kiralyfanni.com; +36 70 3387583

 


szerző: Illés József

Impresszum
Te vagy a(z) 2525944 látogató
A weblapot készitette
Elérhetőségünk: | 8044 Kincsesbánya Kincsesi út 39. | e-mail:

Betöltési idő: 0.055 másodperc