A Károlyi Kastély programjából 2019-08-01

 

Károlyi Kastély, Fehérvárcsurgó

 

Program fiatal zenészeknek

Echo Nyári Zeneakadémia a fehérvárcsurgói Károlyi kastélyban augusztus 11. és 17. között

 

Fülei Balázs Liszt-díjas zongoraművész ötlete nyomán és művészeti vezetésével ez év augusztus 11. és 17. között negyedik alkalommal rendezik meg az Echo Nyári Zeneakadémiát a fehérvárcsurgói Károlyi kastélyban.

A Weiner Leó nevéhez kötődő tradíció, a magyar kamarazenei hagyomány évről évre több érdeklődőt vonz a nyári kurzusra. A világ legtávolabbi pontjairól is jelentkeztek fiatal muzsikusok, hogy a Zeneakadémia három tanára, Kováts Péter hegedűművész, Varga István gordonkaművész, valamint Fülei Balázs irányításával részt vegyenek az egyéni hangszeres órákon és a kamarazenei műhelymunkában. Az Echo Nyári Akadémia a három tanár nyitókoncertjével kezdődik augusztus 11-én, ahol Haydn, Mendelssohn, és Dvorák egy-egy triója hangzik el és a résztvevők hangversenyével zárul augusztus 17-én. Ingyenes ún. kávékoncerteket is kínál az Echo Nyári Akadémia: augusztus 14-én, 15-én, és 16-án, 15 órakor meglepetés műsorral várják a közönséget a kastélyba.

A belépés valamennyi koncertre ingyenes.

 

Információ, helyfoglalás:

Károlyi Kastély, 8052 Fehérvárcsurgó, Petőfi u. 2. Tel. 06 21 311 04 26, e-mail: info@karolyikastely.hu, web: wwwkarolyi.org.hu, www.karolyikastely.hu 


szerző: Illés József

Impresszum
Te vagy a(z) 2759822 látogató
A weblapot készitette
Elérhetőségünk: | 8044 Kincsesbánya Kincsesi út 39. | e-mail:

Betöltési idő: 0.087 másodperc